Üdvözlünk az eskuvoifrizurak.hu oldalon!

 

Az eskuvoifrizurak.hu Magyarországon elsőként egy kizárólag alkalmi és esküvői frizurákat bemutató portál. Olyan oldalt építünk, ahol a menyasszonyok, vőlegények, örömanyák - sőt még a koszorúslányok is - az összes őket érintő frizurával kapcsolatos információt megtalálják - mindezt modern feldolgozásban. A hajviseleteken kívül bemutatjuk még a különböző frizura kiegészítőket is: menyasszonyi fátylak, kalapok menyasszonyoknak és örömanyáknak, különféle hajékszerek (tiara, hajpánt, hajtű, kristály, tolldísz, stb.).

Az eskuvoifrizurak.hu célja, hogy egyedülálló és folyamatosan bővülő cikkeivel, frizura képgalériákkal, fodrász és sminkes adatbázisával  segítsen minden kedves érdeklődőt a neki legmegfelelőbb frizura és szakember kiválasztásában. A honlapon található menyasszonyi frizura képgalériákban bátran böngésszenek akár szalagavatóra vagy ballagásra készülődő fiatal hölgyek is, hiszen az itt található több száz frizura között biztosan akad majd olyan spanyol konty, banánkonty, fejtető konty, félkonty, félig feltűzött vagy teljesen kiengedett hajviselet, illetve alkalmi frizurák félhosszú vagy rövid hajból, amely elnyeri tetszésüket.


Örömteli tervezést, esküvőszervezést és készülődést kívánunk mindenkinek a nagy naphoz!

A szerkesztők

 
Cimkék:
esküvői frizurák, alkalmi frizurák, szalagavató frizurák, ballagás frizurák, menyasszonyi frizurák, fátyol, tiara, hajékszer, konty, félkonty, rövid haj, félhosszú haj, kibontott haj

Facebook